Mostbet retirar dinero – pul çıxarmaq istəyirəm, amma icazə vermirlər
Mostbet retirar dinero – pul çıxarmaq istəyirəm, amma icazə vermirlər
Artıq 10 gündür Mostbet retirar dinero etməyə çalışıram. 400 manat pulum var. Hər dəfə "texniki işlər" deyə cavab gəlir. Mən şəxsiyyət təsdiqindən keçmişəm, bonuslardan istifadə etməmişəm. Niyə belə olur? Dəstək ya cavab vermir, ya da avtomatik mesaj göndərir. Çox qəzəbli və çarəsizəm. Bu pula təcili ehtiyacım var. Kimsə bu problemi yaşayıb? Nə etməliyəm? Bəlkə mən səhv bir şey etmişəm? Mostbet fırıldaqçıdırmı? Cavab verin zəhmət olmasa, dəli olmaq üzrəyəm.
Re: Mostbet retirar dinero – pul çıxarmaq istəyirəm, amma icazə vermirlər
Sizin vəziyyətiniz həqiqətən ağırdır. Mostbet retirar dinero prosesində bu cür gecikmələr adətən təhlükəsizlik yoxlaması ilə bağlı olur. Birincisi, əmin olun ki, hesabınızdakı bütün bonusların mərc tələblərini yerinə yetirmisiniz. Bəzən aktiv bonus görünməsə də, sistem arxa planda onu saxlayır. İkincisi, eyni ödəniş üsulunu depozit və çıxarma üçün istifadə edin. Fərqli üsullar istifadə etsəniz, əlavə yoxlama tələb olunur. Üçüncüsü, dəstəyə "Mən lisenziya orqanına şikayət edəcəyəm" yazın – çox vaxt bu, prosesi sürətləndirir. mostbet retirar dinero linkində addım-addım problemlərin həlli yolları və şikayət şablonları var. Əgər 3 günə həll olmazsa, dərhal Curacao lisenziya orqanına yazın. Təslim olmayın. Mən də vaxtı ilə 15 gün gözləmişəm, lakin şikayətdən sonra 2 günə pulumu almışam. Sakit olun, pulunuz itməyib.