Mobil versiya ilə proqram arasında nə fərq var?
Mobil versiya ilə proqram arasında nə fərq var?
Salam, əziz dostlar. Mən bir müddətdir Mostbet-də oynayıram, amma hələ də qərar verə bilmirəm: mobil versiyadan istifadə edim, yoxsa proqramı yükləyim? Telefonum yeni deyil, 4 illik Samsung-dur, yaddaşı da azdır. Hansı daha yüngüldür? Hansı daha az internet sərf edir? Bir də proqramı yükləsəm, yeniliklər avtomatik gəlir? Bəzən eşidirəm ki, proqram donur, mobil versiya daha sürətlidir deyirlər. Doğrudurmu? Təcrübəli oyunçulardan rica edirəm, məsləhət versinlər. Hansını seçim? Çox sağ olun.
Re: Mobil versiya ilə proqram arasında nə fərq var?
Salam qardaş. Bu sual çoxlarını düşündürür, mən də bir vaxtlar eyni vəziyyətdə idim. İkisini də sınamış biri kimi deyim ki, hər ikisinin üstünlükləri var. Telefonun köhnədirsə, sənə mobil versiyanı məsləhət görərəm, çünki brauzerdə açılır, əlavə yaddaş tutmur. Amma proqram da çox yer tutmur, təxminən 50-60 MB. Sən mostbet mobil səhifəsinə gir, həm mobil versiyaya keçid, həm də proqram linki var. İnternet sərfiyyatı baxımından proqram bir az qənaətcildir, çünki şəkillər keşdə qalır. Donma məsələsinə gəlincə, proqram daha stabildir, məndə heç donma olmayıb. Mobil versiya bəzən brauzerdən asılıdır, Chrome daha yaxşı işləyir. Yeniliklər proqramda avtomatik gəlir, heç bir əziyyət çəkmirsən. Mən şəxsən proqramdan istifadə edirəm, daha rahatdır. Sənə tövsiyəm, əvvəl mobil versiyanı sına, bəyənməsən, proqramı yüklə.