Működnek még a régi belépők 2026-ban
Működnek még a régi belépők 2026-ban
Srácok, régóta nem jártam a Vavadán, vagy egy éve. Most újra kedvem lenne játszani, de félek, hogy a régi fiókomat nem tudom használni. Van valami új belépési link vagy valami extra kód a régi játékosoknak? Emlékszem, hogy régen volt egy nagy buli az első befizetésnél, de most nem tudom, mi a helyzet. Valaki mondta, hogy azóta sokat változott a rendszer. Kicsit ideges vagyok, mert nem szeretnék több számlát csinálni, csak szeretném tudni, hogy érdemes-e visszamennem. Szóval a kérdés: talált valaki mostanában valami használható belépési lehetőséget vagy kódot a visszatérőknek?
Re: Működnek még a régi belépők 2026-ban
Szia! Teljesen jó hírem van, a régi fiókod valószínűleg teljesen jól működik. A Vavada nem szokta törölni az inaktív profilokat, szóval csak be kell lépned a szokásos módón. Viszont a visszatérőknek szokott lenni külön ajánlat, de ezt nem dobja fel automatikusan a rendszer. Nekem is volt egy fél éves kihagyásom, és kicsit kerestem a megoldást. Azt tapasztaltam, hogy a legjobb, ha egy friss belépési linket használsz, mert az néha átirányít egy specifikus bónuszoldalra. Nézd meg ezt a linket, itt mindig az aktuális elérhetőség van fent: vavada link. Ezen keresztül lépj be, és a supportnak is írj rá, hogy visszatérő játékos vagy. Így szinte biztos, hogy kapsz valami kedvezményt vagy ingyen pörgetést a következő befizetésedhez. Ne parázz, simán megy majd.